top of page
Grøn baggrund rodkraft.png
  • Forfatters billedeBelinda Angcenia

Tak for i år

Kære klienter, kollegaer, samarbejdspartnere og følgere 💖


Et stort TAK skal det lyde til jer alle fra mit hjerte for endnu et år, som har været helt igennem transformerende, udvidende og fuldstændig magisk.


2023 blev bl.a. året, hvor jeg opsagde min stilling som gymnasielærer og gik all in på min praksis som terapeut. Jeg modtog min certificering som Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut, og startede også på en efteruddannelse som Integrativ Somatisk Traumeterapeut.


Det er med stor taknemmelighed, at jeg runder året af med et rungende TAK til alle jer, der kommer i min klinik og støtter mig og mit virkes udfoldelse. Det har været en fornøjelse at følges med jer alle på jeres unikke rejse gennem livet i dette år ❤️


Jeg glæder mig umådelig meget til 2024, hvor der er venter endnu flere spændende eventyr, som jeg ser frem til at dele med jer.


Jeg er tilbage i klinikken igen d. 3. januar, hvor jeg igen åbner dørene for nuværende som nye klienter. Ønsker du at starte i terapi hos mig, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen på min hjemmeside www.rodkraft.nu.


Jeg har kort ventetid, så du kan forvente at få en tid hos mig inden for 1-2 uger.


Indtil da vil jeg ønske jer alle en glædelig juleferie og et magisk nytår ✨


De kærligste julehilsner,

Belinda

𝐑𝐨𝐝𝐤𝐫𝐚𝐟𝐭 – 𝘋𝘺𝘣𝘥𝘦𝘨å𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘳𝘢𝘱𝘪 𝘵𝘪𝘭 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘪𝘨コメント


bottom of page