top of page
Grøn baggrund rodkraft.png
  • Forfatters billedeBelinda Angcenia

🌞 Tilbage i klinikken 🌞

En virkelig skøn, rolig og nærværende ferie er ovre, og der er igen tændt lys i klinikken, hvor jeg byder nye såvel som "gamle" klienter velkommen igen 🌸Selvom jeg synes, at solen godt kunne have tittet mere frem, har jeg nydt en masse væren med mig selv, min familie og naturen.

Min ferie har også budt på inspirerende og dybdegående undervisning i psykiske lidelser og farmakologi - ja, jeg kan ikke lade være. Jeg ELSKER arbejdet med mennesker 🥰


Derfor glæder jeg mig over i dag at åbne døren til klinikken igen, og så glæder jeg mig også til endnu en dybdegående workshop i breathwork sammen med @hjertetskald_terapi på fredag. Jeg har det bedste arbejde i hele verdenHvad har din ferie budt på?


De kærligste hilsner,

Belinda


Comments


bottom of page