top of page
Grøn baggrund rodkraft.png
  • Forfatters billedeBelinda Angcenia

Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut
I går var en glædens dag, da jeg her modtog min certificering som 𝐒𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐞𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐊𝐫𝐨𝐩𝐬- 𝐨𝐠 𝐏𝐬𝐲𝐤𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐞𝐮𝐭 efter en veloverstået, nænsom og kærlig eksamination 🪷✨Dagen var fyldt med glædestårer, skønhed og de smukkeste mennesker, der har stået ved min side på min rejse igennem de sidste 4 år.Det at uddanne sig til psykoterapeut har for mig ikke blot været en uddannelse, men en helt igennem transformerende rejse, der har ladet mig se ind i de dybeste afkroge af mig selv, og udfolde min rodkraft, min livsmission og mit lys, der nu stråler som aldrig før.Jeg er dybt taknemmelig for alle jer, der har været en del af min rejse. Medstuderende, undervisere, kollegaer og ikke mindst mine kære klienter - uden jer, ville jeg ikke stå, hvor jeg gør i dag. Fra mit inderste, et dybtfølt og hjertevarmt TAK 💖


Jeg glæder mig til at fortsætte min rejse og udfoldelsen af mit virke og sjælskald. Til december starter jeg allerede på efteruddannelsen som 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐒𝐨𝐦𝐚𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐓𝐫𝐚𝐮𝐦𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐞𝐮𝐭 - og jeg kan næsten ikke vente 🥰


De kærligste hilsner og kram, Belinda 𝐑𝐨𝐝𝐤𝐫𝐚𝐟𝐭 – 𝘋𝘺𝘣𝘥𝘦𝘨å𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘳𝘢𝘱𝘪 𝘵𝘪𝘭 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘪𝘨

Comments


bottom of page