top of page
Grøn baggrund rodkraft.png
  • Forfatters billedeBelinda Angcenia

Terapi med varig forandring

Terapi er ikke et quick fix...


Og som terapeut prøver jeg ikke på at "fikse dig."


Med andre ord baserer jeg mit fundament som terapeut på dét, jeg kan lide at kalde en "rodbehandling" da jeg tror på, at de fleste mennesker længes efter at leve et liv, hvori vi er fuldt nærværende med os selv, vores krop og vores følelser.


Deraf kommer navnet RODKRAFT.
Vi kan prøve at fjerne mælkebøttens blomst, men får vi ikke roden med, vil den vokse frem igen og igen.


Vi kan tage medicin eller modtage healing for at mindske diverse symptomer (kropslige smerter, stress, depression, angst, osv.), men vi kommer deraf ikke omkring årsagen til, hvorfor disse symptomer egentlig viser sig i vores liv.For at invitere varig forandring og autentisk heling ind i vores liv, skal vi ned og arbejde med roden.


Jeg brænder for, at du må finde vejen til at genopdage de styrker og kvaliteter, der gemmer sig inde i dig allerede - din rodkraft.


Jeg ønsker at hjælpe dig til at rumme livet som helhed med både nedture og opture, mørke og lys.


Der er en vej for dig til at leve et fuldt liv - i overgivelsen til hele dig.


Kærligst,

Belinda

𝐑𝐨𝐝𝐤𝐫𝐚𝐟𝐭 – 𝘋𝘺𝘣𝘥𝘦𝘨å𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘳𝘢𝘱𝘪 𝘵𝘪𝘭 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘪𝘨
Comments


bottom of page