top of page
Gr√łn baggrund rodkraft.png
  • Forfatters billedeBelinda Angcenia

Er du i overlevelsesmode?

ūüėī "Jeg har ikke overskud til det i dag..."

ūü•Ķ "N√•r jeg lige har overst√•et det her, s√• bliver det bedre..."

ūüôĄ "Jeg v√¶nner mig nok til det..."

ūü§• "Man skal jo arbejde for at tjene penge, s√• man kan..."


Kender du til disse sætninger?

H√łrer du dig selv sige dem til andre, eller m√•ske endda til dig selv?


Vores kroppe er lavet til at kunne pr√¶stere under pres, men hvis dette pres bliver kronisk, alts√• hvis vi bruger hver dag p√• at overleve, kan vi efterh√•nden miste vores fodf√¶ste, vores livslyst og meningen med det hele. Vi kan opleve os selv som fanget i vores hverdag, hvor det vi g√łr, basalt set bliver en kamp for at overleve en dag, og s√• en dag mere, og en dag mere, osv.


‚õĒÔłŹ Hvis du har brug for at stoppe op og m√¶rke efter, hvad der egentlig skal til, for at du kan leve livet, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen er nysgerrige p√•, hvordan du kommer fra overlevelse til liv:Hvordan ser dit liv egentlig ud, n√•r du LEVER fremfor at OVERLEVE?ūüß°Send mig en besked via kontaktformularen her på min hjemmeside, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.


De kærligste hilsner,

Belinda


Comments


bottom of page