top of page
Grøn baggrund rodkraft.png
  • Forfatters billedeBelinda Angcenia

Er du i overlevelsesmode?

😴 "Jeg har ikke overskud til det i dag..."

🥵 "Når jeg lige har overstået det her, så bliver det bedre..."

🙄 "Jeg vænner mig nok til det..."

🤥 "Man skal jo arbejde for at tjene penge, så man kan..."


Kender du til disse sætninger?

Hører du dig selv sige dem til andre, eller måske endda til dig selv?


Vores kroppe er lavet til at kunne præstere under pres, men hvis dette pres bliver kronisk, altså hvis vi bruger hver dag på at overleve, kan vi efterhånden miste vores fodfæste, vores livslyst og meningen med det hele. Vi kan opleve os selv som fanget i vores hverdag, hvor det vi gør, basalt set bliver en kamp for at overleve en dag, og så en dag mere, og en dag mere, osv.


⛔️ Hvis du har brug for at stoppe op og mærke efter, hvad der egentlig skal til, for at du kan leve livet, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen er nysgerrige på, hvordan du kommer fra overlevelse til liv:Hvordan ser dit liv egentlig ud, når du LEVER fremfor at OVERLEVE?🧡Send mig en besked via kontaktformularen her på min hjemmeside, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.


De kærligste hilsner,

Belinda


#rodkraft #terapi #psykoterapi #kropsterapi #overlevelse #survival #survivalmode #overlevelsesmode #overskud #stress #kroniskstress #kamp #overleve #leve

bottom of page